Krásné a zdravé opálení po celý rok…

Chcete vědět jak na to? Představujeme Vám jedinečnou samoopalovací kosmetiku VITA LIBERATA.  

Samoopalování je nejzdravější formou opalování a díky značce VITA LIBERATA je dokonale přirozené. Nasvědčuje tomu i fakt, že tuto značku používá řada celebrit na světě a to dokonce na samotném předávání Oscarů.   A v čem je kouzlo a tajemství dokonalého opálení?

Vita Liberata clanekO ZNAČCE VITA LIBERATA

  • VŮBEC NEZAPÁCHÁ
  • RYCHLE ZASYCHÁ
  • MAXIMÁLNĚ HYDRATUJE
  • PŘIROZENĚ BLEDNE
  • JEDNODUCHÁ APLIKACE
  • DLOUHO VYDRŽÍ
  • PŘÍRODNÍ SLOŽENÍ

 

VITA LIBERATA je britská luxusní inovativní značka přírodní samoopalovací kosmetiky, která vznikla v roce 2003. Samoopalovací produkty jako pěny, krémy či oleje a nástřiky zajistí bezchybné opálení a výjimečnou péči, hydrataci a omlazení. Produkty Vita Liberata jsou k dispozici pro aplikaci nejen v salónech, ale i k domácímu použití.

Tajemstvím dokonalého opálení je složení přípravků a také speciální technologie.

Složení Vita Liberata má organické složení a je jednou z nejlepších samoopalovacích značek vůbec. Vita Liberata důsledně respektuje a propaguje celosvětový trend přírodní kosmetiky. Při výrobě a vývoji svých produktů používá výhradně organické, ekologicky certifikované složky jako jsou lékořice, okurka, aloe vera, hrozno, granátové jablko a další. Díky speciálním technologiím Odour Remove a Moisture-Lock je pokožka maximálně hydratovaná a bez zápachu. Nehrozí tedy flekatění pokožky či typický samoopalovací zápach.

 A jak tedy samoopalování přesně funguje?

Spousta lidí touží po krásně opálené pokožce a spousta z nich si bohužel stále neuvědomuje, jak škodlivé je opalování na sluníčku. Pihy, pigmentové skvrny a vrásky patří k těm méně závažným následkům. Opakované slunění na slunci nebo v soláriích může vést k rakovině kůže – jedné z nejagresivnějších forem rakoviny. S rostoucí osvětou roste i popularita samoopalovacích přípravků, které zajistí krásně opálenou pleť bez zdravotních rizik.

Aktivní složkou, která způsobuje zhnědnutí pokožky je dihydroxyaceton neboli DHA. DHA je schválena Úřadem pro potraviny a léčiva pro použití v externě aplikované kosmetice určené zbarvení pokožky. DHA reaguje s aminoskupinami v proteinech horní vrstvy kůže. První fáze je známá jako Maillardova reakce – jedná se o stejný proces, který vede ke karamelizaci cukrů a zhnědnutí chleba.

Samoopálení není stejné jako opálení od sluníčka, samoopalovací přípravky rovněž nechrání pleť před spálením.  Naše samoopalovací přípravky obsahují menší množství DHA a díky tomu je výsledné opálení mnohem více přirozené. Naše DHA je získáváno z cukrové třtiny a je tedy na přírodní bázi.

Díky specializaci pouze na samoopalovací produkty je Vita Liberata vyjímečná i v tom, kolik druhů produktů nabízí. Vybere si opravdu každý. Najdete u nás krémy bronzující ale i bezbarvé, krémy, které můžete ihned osprchovat, pěny, které jsou ihned suché, samoopalovací pudry či masky. Produkty na domácí použití doporučujeme nanášet aplikační rukavicí, díky které bude Vaše opálení dokonalé jako ze salonu.

PRODUKTY VITA LIBERATA

Vita Liberata má širokou škálu produktů a vybere si opravdu každý. Nabízíme samoopalovací krémy, pěny, pudry, noční masky, rozjasňovače nebo doplňkové produkty jako jsou peeling či aplikační rukavice.

Produkty Vita Liberata obsahují přírodní látky a jsou z 80% organické. Díky speciálním technologiím hydratují pokožku a mají dlouhotrvající efekt. Opalovací látkou v produktech je DHA (dihydroxyaceton), kterou získáváme z cukrové třtiny. DHA v produktech je přírodní a dělá ze samoopalování nejzdravější formu opalování. Produkty obsahují aloe vera, kyselinu hyaluronovou, malinovník, lékořici a včelí vosk. Díky nim je pokožka pružná, jemná a maximálně hydratovaná.

Představujeme Vám novinku Ten Minute Tan

Opálení před sprchou, které na pokožce zreaguje už za 10 minut!

Ten Minute Ten

Anti-age organický samoopalovací krém před sprchou. Nejrychlejší cesta k nádhernému a přirozenému opálení. Opálení se postupně vyvine v průběhu 4-6 hodin.

OPÁLENÍ PŘED SPRCHOU

Naneste na pokožku krouživými pohyby, pak si ihned umyjte ruce. Počkejte deset minut a následně se osprchujte. Nepoužívejte hydratační sprchové přípravky. Jemně se osušte. Lze aplikovat denně a regulovat tak odstín opálení.

Samoopalovací nástřik aplikujeme u  nás v LineArt Beauty studiu.

 Možno objednat na tel.: 733 115 595